Aurel Oprinoiu, candidatul USR Plus la Primăria Târgșoru Vechi: ”Comuna are nevoie de o administrație competentă și onestă!”

Aurel Oprinoiu, candidatul USR Plus la Primăria Târgșoru Vechi: ”Comuna are nevoie de o administrație competentă și onestă!”

La doar câțiva kilometri de Ploiești, comuna Târgșoru Vechi pare locul ideal în care să îți crești copiii. La o privire mai atentă, începi să vezi că localitatea este ținută pe loc de mulți ani de o administrație incompetentă, dezinteresată și coruptă. Pe 27 septembrie, e timpul ca o generație nouă să vină la primărie și să se ocupe cu adevărat de problemele unei comunități în continuă creștere.

Eu sunt Aurel Oprinoiu și candidez din partea USR la Primăria Târgșoru Vechi. Am 47 de ani, sunt căsătorit și am un copil. Sunt manager la cel de-al doilea contributor la bugetul României. Am început de jos în această companie, acum 23 de ani, și am urcat treptat în ierarhie. Traseul meu profesional este o dovadă că se poate obține performanță cu multă muncă, consistență și perseverență.

Prioritatea mea ca primar va fi atragerea de fonduri europene. Actuala administrație nu a reușit, în toți acești ani în care a avut acces la bani europeni, să acceseze nici măcar un proiect. Un departament specializat se va ocupa, în primăria condusă de USR, de atragerea de fonduri europene pentru refacerea infrastructurii. Străzile principale vor avea rigole, trotuare, pistă de biciclete, loc de parcare marcat, iluminat fotovoltaic și arbori plantați, pentru un aspect plăcut și pentru înverzirea comunei.

Tot cu bani europeni ne propunem construcția unei grădinițe moderne, cu program prelungit, un proiect pe care cetățenii îl cer de câțiva ani și de care actuala administrație a încercat să atașeze un tun imobiliar de câteva sute de mii de euro.

Înființarea unei companii locale de transport, care să asigure acoperirea necesității de transport a locuitorilor din toate satele comunei, va fi una dintre prioritățile administrației USR. Iar atragerea de fonduri europene pentru achiziția de autobuze electrice este un alt proiect pe care USR Târgșoru Vechi și-l asumă.

Comuna Târgșoru Vechi poate fi gazda unui parc industrial modern, care să aducă venituri bugetului localității și în care să lucreze cetățeni ai satelor din jur. Crearea locurilor de muncă pentru cetățenii comunei, precum și oferirea de facilități fiscale pentru companiile care angajează locuitori cu domiciliul în Târgșoru Vechi vor face obiectul negocierilor cu potențialii investitori.

În 2020, utilitățile de bază(apă, gaze și electricitate) nu ar mai trebui să fie un lux. Din păcate, locuitorii din comună se luptă zilnic cu lipsa apei sau cu presiunea scăzută a acesteia, cu căderi repetate ale energiei electrice, iar în unele zone nu există rețea de gaze. USR Târgșoru Vechi are soluții pentru aceste probleme.

Digitalizarea, transparentizarea și profesionalizarea administrației locale este un alt punct în programul nostru, la fel cum ne dorim să sprijinim copiii din comună prin acordarea de burse de merit și prin acces la programe sociale și educaționale. Parcuri pentru copii, siguranța cetățenilor și grija pentru mediu sunt și ele obiective importante pentru USR.

Nu vorbim despre proiecte fanteziste, vorbim despre chestiuni care necesită viziune, competență și dorință. Toate aceste atribute caracterizează echipa alături de care candidez la Primăria și Consiliul Local Târgșoru Vechi.

Eu și colegii mei vrem să contribuim la modernizarea comunei și ne dorim votul cetățenilor din Târgșoru Vechi pentru a pune în aplicare toate proiectele.

Pe 27 septembrie, te așteptăm la vot! Pentru că oamenii ca tine schimbă comuna în bine!