Tiberiu Boghici: ”candidez din partea Alianței USR-Plus la Primăria orașului Sinaia”

Tiberiu Boghici: ”candidez din partea Alianței USR-Plus la Primăria orașului Sinaia”

M-am implicat în politică și candidez din partea Alianței USR-Plus la Primăria orașului Sinaia.

Este orașul bunicilor mei, al părinților mei și vreau să ramână acel oraș, cu tot ceea ce a reprezentat el măreț în istoria noastră și atunci când copilul meu, poate copiii în viitor, vor ajunge adulți.
Întotdeauna m-am considerat norocos pentru educația și principiile cu care am fost crescut, definindu-mă ca om, ca evoluție și ca proiecții pentru viitor. Provenind dintr-o familie cu o lungă tradiție de dreapta, am fost mereu un om care și-a susținut punctul de vedere, care a militat pentru democrație și drepturi, care a ieșit în stradă la proteste atunci când a considerat că se face o nedreptate, nu neapărat mie direct, ci semenilor mei, unei anumite colectivități în ansamblul ei.
Am pornit pe acest drum cu gândul de a rămâne același Tibi pe care îl cunosc prietenii de-o viața, cu principii de la care să nu mă abat și întotdeauna dispus să spun cu voce tare tot ceea ce unii au curajul să vorbească doar pe la colțuri.
Sinăienii merită respect și stă doar în puterea lor să fie mândri de comunitatea lor și de orașul în care vor crește copiii lor!
Copiii merită toate eforturile și implicarea noastră de acum, doar așa vom ști că ne-am îndeplinit scopul nostru, acționând pentru ei!