Alianța USR-PLUS devine al doilea partid ca reprezentare în Consiliul Județean Prahova cu 8 consilieri

Alianța USR-PLUS devine al doilea partid ca reprezentare în Consiliul Județean Prahova cu 8 consilieri

La doar 4 ani de la înființare, USR și, mai nou, Alianța USR-PLUS devine al doilea partid ca reprezentare în Consiliul Județean Prahova cu 8 consilieri.

Vă mulțumim pentru fiecare mesaj, pentru fiecare încurajare, pentru fiecare vot!

Am fost printre dumneavoastră, în stradă, peste tot în județ, în toți acești ani. Vă cunoaștem problemele, vă știm aspirațiile. Sunt, de fapt, aceleași care ne-au făcut să ne luăm inimile-n dinți și să candidăm. Dacă alții nu au produs schimbarea mult așteptată am decis s-o facem noi, cu mâinile noastre.

Alegerile din 27 septembrie înseamnă doar un prim pas.

Chiar dacă suntem oameni noi în politică, suntem conștienți și responsabili pentru viitoarea noastră activitate. Vom dovedi asta prin fapte și sperăm, începând de acum, să avem în dumneavoastră principalii critici și parteneri care vor face din noi cea mai performantă echipă din istoria Consiliului Județean Prahova.

Începând de acum clanul condus de familiile Cosma și Ghiță reprezintă trecutul. Dumneavoastră i-ați judecat prin vot, instituțiile abilitate îi vor judeca prin prisma legii.

Începând de astăzi începem drumul către modernizarea județului Prahova, drum descris în programul nostru de guvernare județeană alcătuit alături de partenerii liberali.

Alături de aceștia am pus prima cărămidă pentru un județ mai bun pentru noi toți. O cărămidă pe care rămân gravate principiile de la care nu vom abdica nicicând:

-Fără penali în funcții publice;

-Fără pesediști în alianța electorală;

-Fără persoane incompatibile sau în conflict de interese. Cei 8 consilieri județeni USR PLUS vă mulțumesc pentru încredere și pentru speranțele pe care ați decis să le investiți în noi!