Conducerea Filialei USR Prahova

Mihai Sandu

Mihai Sandu

Purtator de cuvant USR Prahova
Mihai Neagu

Mihai Neagu

Membru Biroul Judetean USR Prahova
Magdalena Trofin

Magdalena Trofin

Membru al Biroului Județean USR Prahova
Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu

Președinte USR Prahova
George Marussi

George Marussi

Vicepreședinte USR Prahova
Magda Godeanu

Magda Godeanu

Membru al Biroului Județean USR Prahova
Felix Bulearcă

Felix Bulearcă

Vicepreședinte USR Prahova
Cristian Apostol

Cristian Apostol

Vicepreședinte USR Prahova
Andreescu Costel

Andreescu Costel

Membru al Biroului Județean USR Prahova

Filialele USR Prahova și USR Ploiești, formate din oameni care nu mai făcuseră politică niciodată, s-au înființat în toamna anului 2016, fiind primele filiale din provincie al USR.

Procesul de strângere a celor 8.000 de semnături pentru a avea candidați la alegerile parlamentare din luna decembrie a aceluiași an a fost unul dificil. Dar eforturile membrilor și susținerea votanților noștri au fost încununate cu succes. Lista de candidați a USR Prahova a fost stabilită la nivel județean, în urma unui concurs de proiecte și a fost votată de către toți membrii filialei. După ce am trecut prin focurile unei campanii electorale organizate cu resurse reduse și de către oameni cu zero experiență în domeniu, am obținut un scor de 8.51% la alegerile parlamentare din județul Prahova, câștigând un post de deputat – Dan Rădulescu și un post de senator – George Marussi.

USR, partidul rezultat în urma extinderii la nivel național al partidului local Uniunea Salvați Bucureștiul, a obținut un scor de 8.87% la alegerile parlamentare din decembrie 2016, iar din toamna anului 2017 este condus de deputatul Dan Barna.

În perioada scursă de la alegerile parlamentare din 2016, organizația județeană a USR Prahova s-a dezvoltat, atât în ceea ce privește numărul membrilor, cât și a filialelor locale. Am fost implicați direct în viața comunităților locale, am monitorizat cu mare atenție activitatea celor care cheltuiesc banii publici și am tras semnale de alarmă atunci când am constatat că factorii de decizie din cadrul autorităților locale și județene au luat decizii mai mult în interes propriu, decât în beneficiul cetățenilor.

Membrii USR Prahova au strâns peste 32.000 semnături pentru proiectul ”Fără penali în funcții publice” și alte 7.000 semnături pentru ”Oameni Noi în Politică” (alături de partenerii de alianță, PLUS Prahova).

Căutăm în permanență soluții pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor județului Prahova și vrem să ne implicăm direct în luarea celor mai bune decizii la nivel local și județean. De aceea, ne dorim ca votul vostru la alegerilor locale să ne trimită în consiliile locale, la conducerile primăriilor sau în Consiliul Județean.