Andreescu Costel

Andreescu Costel

Membru al Biroului Județean USR Prahova

Numele meu este Costel Andreescu si sunt născut si crescut in Ploiești. Am absolvit Colegiul National Mihai Viteazul si Institutul de Petrol si Gaze din Ploiesti. Sunt o fire sportiva, datorita faptului că am practicat diferite sporturi de echipă, pe toata durata studiilor.  Am o fata de 30 de ani, absolventa a facultății de Medicină Dentară Carol Davila si a Universității București, secția de Limbi Străine,  care locuiește si lucrează in Praga. Am lucrat atăt în subteran căt si la suprafața, în prospecțiuni geologice dar și în Foraj, în tara si în străinătate.

Nu am făcut politică si nici nu credeam că am să fac, dar lucrurile nu merg bine si este din ce in ce mai rău ! La alegerile parlamentare din 2016, practic nu aveam cu cine vota, motiv pentru care am ales USR-ul, numai și numai pentru faptul că era un partid nou pe scena politică! Am ajutat USR-ul la alegerile din 2016 prin faptul că m- am oferit să fiu observator la o circumscripție din Ploiești. Mi-am dat seama că stănd pe margine si chibițând, nu se poate schimba în bine clasa politică.

Am intrat in USR în februarie 2018, cu intenția clară sa ajut acest prim partid din viața mea politica! Sunt un om onest si cred că experiența acumulată de-a lungul timpului in lucrul cu oamenii, poate ajuta.

Nu credeam că voi putea strânge semnături in campaniile „Fără penali in funcții publice” sau „Oameni noi in politică”, dar am reușit ! Am uitat să vă spun că am împlinit 61 de ani si nu am mai făcut așa ceva in viața mea .

In momentul de fata sunt Membru al Biroului Județean Prahova, responsabil HR.

Nu cred că acest partid, nou pe scena politica romănească, va putea crește, fără ca membrii săi să înțeleagă ce a însemnat comunismul, ce înseamnă democrația si ce au însemnat acești ani de după 1989. Practic fără sa înțeleagă că politica făcuta după anul 1989 este aceeași politică făcută pe vremea lui Caragiale, pe care am văzut-o încă din primul parlament de după 1989, care practic ne întoarce in timp cu 100 de ani!