Magda Godeanu

Magda Godeanu

Membru al Biroului Județean USR Prahova

Mihaela Magdalena Godeanu este numele meu, am 40 de ani, o fetiță de 11 ani și practic meseria de antreprenor din 2011. Am terminat Liceul Economic “Virgil Madgearu” din Ploiești și Facultatea de Management la ASE București.

Experiența mea profesională a început încă din anul 1998, când am ocupat funcția de asistent manager la o firmă din Ploiești, firmă care se ocupă și în prezent cu retehnologizarea stațiilor de betoane.

Aici am facut cunoștință pentru prima dată cu aplicația de contabilitate WinMentor, aplicație care face parte din activitatea mea de acum. Mă  ocup de partea de analiză, vanzare si implementare a acestei aplicații, în firmele care iși doresc să implementeze o soluție integrată.

De-a lungul timpului, am ocupat diverse funcții: de la asistent manager, la operator calculator, manager financiar, director vanzari chiar și poziția de director financiar, dar tot mai mult mi-a placut partea de a lucra direct cu oamenii, de a gasi soluțiile potrivite la problemele lor, prin această aplicație informatică.

Am ales sa fac politică, din dorința de a schimba ceva în societatea în care trăiesc, de a reda speranța oamenilor, de a le arăta că nu suntem și noi ca ceilalți și că doar împreună reușim să facem ce ne-am propus. Imi doresc să am posibilitatea să-mi pun în practică cunoștințele acumulate până acum și să ne atingem obiectivele pentru care oamenii ne-au ales.